•  Vlierstraat 55, Oostende
  • 0497 36 20 87

Prijzen - door de hoge energieprijzen en het invoeren van BTW door de regering moeten wij helaas onze prijzen verhogen. We betreuren dit ten zeerste. 

Laag seizoen105€/nachtinclusief verbruik exclusief poets
Midden seizoen110€/nachtinclusief verbruik exclusief poets
Hoog seizoen125€/nachtinclusief verbruik exclusief poets

Opmerkingen

  • Verplichte poets en ter beschikking stellen lakens en bad- & keukenhanddoeken: 90€. Wij vinden het prettiger dat u zich geen zorgen moet maken over de "poets". U bent immers op vakantie! Vandaar onze keuze om de poets "verplicht" aan te bieden! Deze som van de poets gaat integraal naar de poetsfirma.         OPGELET: bij niet normale bevuiling worden extra kosten aangerekend. (zand dient op zijn minst uitgeborsteld te worden uit het appartement aub, meubels dienen terug op zijn plaats te staan :-)) - SINDS 1/07/2022 DIENEN WIJ VERPLICHT 6% BTW AAN TE REKENEN en een factuur op te maken door een nieuwe overheidsmaatregel, deze zit vervat in de prijs. Enkel als we 6% BTW aanrekenen mogen we nog poets en linnen aanbieden.
  • Voorrang aan zij die huren per week of weekend (verlengde weekends), per 1, 2 of 3 weken of per maand.
  • Bovengronse parkingplaats aanwezig op de site en op wandelafstand! Zo staat uw voertuig op de site geparkeerd en bent u zeker van een voorbehouden plaats. U kan echter voor het laden en lossen van boodschappen/valiezen,... voor de voordeur van het appartementencomplex parkeren.

Begrip seizoenen

Hoogseizoen: juli - augustus - verlengde weekends in mei en juni - kerstvakantie. In juli en augustus: enkel per week, 2 weken, 3 weken of per maand te huren naargelang de beschikbaarheid, dus liefst geen weekends of midweken. 

Middenseizoen: mei (behalve de verlengde weekends)- juni (behalve de verlengde weekends)- september - herfstvakantie - paasvakantie - krokusvakantie - verlengde weekends in andere maanden dan mei en juni

Laagseizoen: alle andere niet vernoemde periodes hierboven